Για τηλεφωνικές παραγγελίες
Fokas Tyres
×
HIDE
Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2152159120
Η εταιρεία

Από το 1980, σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις μέσω των τριών καταστημάτων μας. Στους μεγάλους εκθεσιακούς χώρους υπάρχει η πιο πλούσια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το φορτηγό.

Φέτος, κλείνοντας τριανταοχτώ χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο, αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε όλα όσα προσφέραμε αυτά τα χρόνια και μέσω του ανανεωμένου μας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η πλούσια γκάμα σε ελαστικά, ζάντες, αξεσουάρ και αναρτήσεις που υπάρχει στις εκθέσεις μας είναι τώρα προσβάσιμη σε εσάς μέσα από την άνεση του προσωπικού σας χώρου και του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή!

Το e-shop σχεδιάστηκε με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση σας.

Μέσω του e-shop μπορείτε να περιηγηθείτε και να διαλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το 4x4 και το επαγγελματικό σας όχημα.

Ειδικά για εσάς, έχουμε κατασκευάσει έναν απλό και εύχρηστο μηχανισμό που θα σας βοηθήσει εύκολα να βρείτε το κατάλληλο ελαστικό.

Το e-shop είναι κατασκευασμένο με τρόπο που θα κάνει την περιήγηση, την επιλογή του ελαστικού και την αγορά σας εύκολη και ασφαλή.

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς και μεγάλες ευκαιρίες σε όλα τα επώνυμα ελαστικά, ζάντες, αναρτήσεις και αξεσουάρ.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες
Fokas Tyres
×