Για τηλεφωνικές παραγγελίες
Fokas Tyres
×
HIDE
Για τηλεφωνικές παραγγελίες 2152159120

Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η επιστροφή ενός προϊόντος πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, κατόπιν πρότερης συνεννόησης με την Ελαστικά Φωκάς Α.Ε. 

Ο καταναλωτής οφείλει να επιστρέψει το προϊόν εάν αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε ή εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό. Στις ως άνω δύο  περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την Ελαστικά Φωκάς Α.Ε.

Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί για δικούς του λόγους να επιστρέψει το προϊόν, τότε τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο και όχι την εταιρία Ελαστικά Φωκάς Α.Ε.

Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν οφείλει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραδόθηκε στον καταναλωτή. Έγγραφα (πέραν του αποδεικτικού αγοράς) που συνοδεύουν το προϊόν οφείλουν να επιστραφούν. Επιπρόσθετα, το προϊόν αφού παραληφθεί θα ελεγχθεί από την Ελαστικά Φωκάς Α.Ε..

Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (εάν η παραγγελία έχει γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα), ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εάν έχει γίνει με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό). Σε περίπτωση που παραληφθεί προϊόν κατεστραμμένο ή ελλιπές, η Ελαστικά Φωκάς Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση του προϊόντος και να προβαίνει μονομερώς και άνευ εταίρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής της αυτής έναντι του πελάτη.       

Για τηλεφωνικές παραγγελίες
Fokas Tyres
×